Meget godt opp møte på

Arkivdagen 2011

Arrangementet ble godt mottatt av publikum. TIlsammen var mellom 70 og 80 stykker innom for å se og høre på det som skjedde.

Allerede før åpninga kl 12 begynte det å strømme til folk. De ble ønsket velkommen med alkoholfri "champagne" (cider) og innskriving i gjestebok.

Det ble god tid til å se på utstillinga. Mange hadde egne opplevelser de snakket om.

 

 

 

 

 

 

 

 

I tilknytning til utstillinga ble det laget et manus med flere opplysninger om bilder og tekster. I tillegg var det ekstra info-ark under mange av plakatene. De som kom fikk også se en video som gikk litt nærmere innpå noen av utfordringene folk hadde i tida rundt evakueringa.

Kl 13 entret Reidar Nielsen scenen og holdt foredraget "En reise i FInnmarks krigshistorie".

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var fullpakket under foredraget og noen måtte stå ute i gangen for å få det med seg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter foredraget var det igjen mulighet til å se på utstilling eller stille spørsmål til Reidar Nielsen. Noen fortalte også om egne opplevelser de hadde under evakueringa. Innimellom ble også tid til gode vafler og kaffe.

Med så mange besøkende er det godt vi har gode parkeringsmuligheter.

 

 

 

 

 

 

Fikk du ikke med deg utstilinga så henger den fortsatt her og vil gjøre det en god stund. Ring på forhånd ettersom vi er en del på reise.

Det kan hende at det kommer en nettutgave av utstillinga, men dette avhenger av rettigheter til en del av bildene som er brukt.

Følg oss på Facebook!

2011-11-21 Webmaster