Arkivsøk Smakebiter fra arkivet YouTube

Kontakt

IKA Finnmark IKS
Postboks 304
9711 LAKSELV
Tlf: 78 46 46 60
Org.nr.: 996878996

IKA Finnmark er interkommunalt arkiv for kommuner i Finnmark og skal bistå våre medlemmer med ulike tjenester for å sikre dokumentasjon av saksbehandlingen i kommunene.

Stengt1 (2)

Pandemi-informasjon

Våre lokaler stenges!

Ta kontakt med oss pr. telefon 78 46 46 60 eller mail post@ikaf.no

IKA Finnmark IKs har utarbeidet en kontinuitetsplan som en del av vår krisehåndteringsplan. Vi har jobbet sammen med forhold knyttet til den pågående pandemi. En eventuell eskalering av situasjonen vil bli håndtert, og ytterligere tiltak kan bli iverksatt.

Vi er en moderne organisasjon med digitale arbeidsverktøy, og er rigget for å kunne levere mange av våre tjenester på en god måte også hjemmefra. 
I disse virustider, har vi innført hjemmekontor for våre ansatte for å redusere smitterisikoen.

I våre lokaler er det innført desinfisering og økt bruk av engangshansker. Bl.a. ved betjening av alle kontaktpunkt flere vil berøre i våre felleslokaler som skriverrom, depot, pauserom, toalett, korridorer mv.

Vi har samlokalitet med Statens Vegvesen. Vi deler møterom, kjøkken og korridor. Statens Vegvesen har nasjonalt stengt alle sine lokaler.
Våre lokaler stenges for publikum inntil videre, både lesesal, kontorer og mottaksrom. Det innebærer at du ikke kan besøke oss for å se arkivmateriale eller levere noe til oss.

Vi har ansatte i karantene og ser ikke bort fra at ansatte kan bli syk. Situasjonen kan også medføre at noen tjenester får lengere svartid, slik som veiledning, innsyn i vårt arkivmateriale.

Med kommunale og nasjonale restriksjoner på reiser, kan vi heller ikke delta på møter eller komme på besøk til deg for veiledning.
Vi ber om forståelse for våre tiltak for å bidra i dugnaden for å redusere smitte.

Likevel er det mye vi kan gjøre. Ta kontakt med oss så vi sammen kan vurdere hvordan vi kan hjelpe deg med de spørsmål du måtte ha.